HANGİ RENK SİZİ BÜYÜLER

Çarşamba, Eylül 14, 2016

Katlanır, yırtılır ve eskir kumaş, insan desenlerde nesini bulur...

İnsan desenlerde, şekillerde, renklerde nesini arar. Ruhuna açılan kapıların anahtarlarını. Dışarıdan ona geleceklere yol göstermek için işaretleri, şifreleri.

Aşağıda ki renklerden, çiçeklerden, objelerden hangisi sizi büyülüyorsa, dışarıya hangi mesaj gidiyormuş bir bakın, şaşırtıcı sonuçlara hazırlıklı olun.

gül
 Huzurlu, sakin, kararlı ve durusunuz.
 Kolay kolay öfkelenecek gibi değilsiniz.
gül
    Canınız sıkılmış, ruhunuz yorgun. Sevdiklerinizin sizinle biraz daha yakından ilgilenmesine     ihtiyacınız var. Dinlenilmek ve dinlenmek yetecek toparlanmanıza.
gül
 Uğraşmış, yorulmuş, başarmışsınız, yorgunluk sevinçten hissedilmiyor, duygular hep ayakta. Biraz sakinleşip durulunca her şey daha net ortaya çıkacak...
çiçek
 Ne tatlı, coşkulu duygularınız var ama bir türlü anlaşılmıyor. Kapatıp herkese kendinizi, yine dinliyorsunuz, kendi kendinizi. Hadi bir cesaret tekrar deneyin, belki bu kez anlaşılırsınız.
gül
 Gönlünüzde bir düğümcük sıkıntı var, yumruk gibi. Kapandıkça kapanmış, zaman yaprak yaprak açacak onu, telaşe sıkıntıya lüzum yok. Kasvet yüreği yavaş yavaş karartır, uzak tutmalı hayatımızdan.
gül
 Hayaller güzeldir, saklı gizli büyürler. Bizi ve gayretimizi de büyütürler. Yardım edecek dostlara onlardan ufak ufak bahsetmekte sakınca yok. Daha çabuk gerçeğe dönüşürler.
gül
 En coşkulu halinde duygularınız. Sakın dur demeyin. Sönüp kaybolmasınlar.
gül
 Hayat yorar, uzanıp dinlenmeli. Uzanıp kalmamalı. Yine de güzel, yine de güzel yaşamak. Geride kalanları geride bırak, yarınlara, yeni günlere bak.
gül
 İdealist, kararlı, onurlu, sert, soğuk. Böyle de yaşanmaz ki...
Azıcık gevşeyin, mutluluk hafif ve rahatlatıcıdır, korkmayın.
gül
Hepimiz zaman zaman incitilir, kırılırız. Üzerine sünger çekmeli. Zaman bir acı bir tatlı getirir. Hüzün kalıcı olursa, ömür kısalır. Neşeye yelken açana rüzgar her zaman eser.
gül
 Bir keyif, bir coşku, bir neşe, azıcık bir dokunuşla her şey düzelecek kolayca. Mahçup, duygulu, çekingen. Saklayacak ne var, yürek işte. İçindekini açık açık göstermeli
 gül
 Canınız sıkkın, gergin, öfkelisiniz, yakın zamanda kim ne teklif etse düşünmeden cevabınız hayır olacak. Derin bir nefes alın, yürüyüş yapın, müzik dinleyin. Kahve çay hangisi zevk veriyorsa içinizi demleyin, bu da geçer...
gül
Aşk, saklanamayacak kadar büyük bir duygu, bastırmak, gizlemek niye. Tadını çıkarmalı. Ümit, akıl, sonuç, bırakın hepsini bir yana, hissedin doya doya.
gül
 İnsan kendini bu kadar ihmal etmemeli, duygular tükenirse, yaşama gücü de tükenir.
gül
Hayat her şeye rağmen güzel, Sevmek, paylaşmak, mutlu olmak, elinden geleni yapana her gün bayram.

BU YAZILARI DA OKUYUN

6 yorum

  1. Çok eğlenceli bir yazı olmuş, bayıldım, tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, amacım birazcık keyif katmaktı. Fark edilmiş mutlu oldum. Teşekkürler

      Sil
  2. Gülümü seçtim ve okudum, inanılmaz o an ki duygularımdı. Çok hafif eğlenceli, keyifli olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık. Tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de birinciye bayılıyorum. Çok etkileyici. Teşekkürler, her zaman beklerim.

      Sil
  3. Üstten ikinci gül Nagihan :) Canım sıkkın, ruhum yorgun. Sevdiklerimin benimle biraz daha yakından ilgilenmesine ihtiyacım var. Dinlenilmek ve dinlenmek ve sevdiğim tarafından, benim önem verdiğim gibi sevilmek ve hissetmek istiyorum. Gerçekten yorgunum.
    Bloğuma yeni bir yüz girişimine ve değişime girdiğim şu günlerde yazılarımın düzenleriyle uğraşırken, Şikayetname 8.bölüme gelmişti sıra. Yorum yapmışsın. Çok güzel bir yorum. Gerçi cevaplamışım ama bloğuna ya vaktim olmadığı, ya da unutkanlık nedeniyle uğramamışım.
    Düzenlemeyi erteleyip güzel bloğuna geldim. Beni affedersin umarım. Zira gözümün değdiği herkes benim için değerlidir.
    Çok güzel bir inceleme sonucu tespit yazısıydı. Çok beğendim canım.Takibime aldım. Daha sık görüşeceğiz dilerim. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, yoğunluğum nedeniyle blogumla ilgilenemedim, cevabınız gecikti kusura bakmayın. İnce tespitleriniz ve samimi duygularınız için içten teşekkürler..

      Sil