BEN SEVERİM DOYA DOYA

Salı, Eylül 13, 2016

buz ve kuş

Öleyim mi istiyorsun sorun değil, ölürüm. Ama seni içimde öldüremiyorum. Bunun için yak beni
Bir ömür sevmeye yeminli gönlüme beton ördün bir ümit unutur diye. Asit döksen, ateş döksen neylesin. 

Mevlam bir zerre muhabbet, bir tutam merhamet, azıcık cesaret verse, serçe yüreğine nefesimi  kesmesen. Ah kuş yüreklim, elimde olsa, aklım hükmetse, elbet dağ yürekli birini seçerdim. 

Nasip bu kırlangıçım. Ölümü göze almayan sevgiyi anlamaz. Ölümü tatlandırdın, cefan ne yapsın bana. Sen tadıyla hayatını yaşa. Ben severim doya doya...

Öyle olsun. Sus, yüreğin yokmuş gibi. Sus, ruhun ölmüş gibi. Sus, sen hep sus, cansız bir heykel gibi. Sözünü mü sevdim ki susayım sen sustun diye. Yazdığına mı eridim ki yazmayım sen  yazmayınca. 

Sen sende olandan dök ortaya, ben bende olandan. Sen sus, ben söylerim ikimizin  yerine. 

Delim, delinim ...

Bazen ağzını bozmanı bile özlüyorum. Bir işaret bir nokta, azıcık bir nefes, sanki gerçek olacaksın. Boğulduğum dar zindanıma  ışık düşecek. Korkularım dağılacak, minicik sevincinle.

Boş ver yüreği suskun, canı saklı yar, ister söyle hiç susma, ister sus hiç konuşma. Bana sözün sesin gerekmez, ben severim yana yana.

BU YAZILARI DA OKUYUN

2 yorum

  1. Ben severim doya doya... Dilime dolandı yazınızı okurken, gel gör beni aşk neyledi... ben yürürüm yane yane aşk boyadı beni kane. Bu aşk çok güzel bir duygu Rabbim ne çok seviyor bizi ne güzel cihazlar, duygular koymuş içimize hem bakiye hem faniye.. Selam ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elhamdülillah, hiç yalnız ve boş kalmasın yüreğimiz. Sevmeyi tattırmış, kendisi çok sevdiği için kullarını. Kıymetini bilen, bereketinden istifade eden, gaflete düşmeyen kullarından eylesin hepimizi. Çok teşekkürler.

      Sil