ÖZLÜYORUM

Perşembe, Mayıs 19, 2016

güzel kadın

Ben seni çok özlüyorum. Gözlerime karıncalar yuva yapmış,kemirip duruyorlar kirpiklerimin diplerini, canım çok yanıyor inan...

Ben seni çok özlüyorum. Dudaklarımı tuza bulamışlar, dilimin üzerinde asitler oynaşıyor, dişlerim isyanda kıpırdamıyorlar, yutamıyorum, tadamıyorum inan..

Ben seni çok özlüyorum. Ciğerlerime resmini kazımışlar paslı çivilerle, usul usul içime kanıyor, ne duruyor, ne kabuk tutuyor, nefes alamıyorum inan...

Ben seni çok özlüyorum. Gözlerindi dünyamı aydınlatan, karanlıklar içinde kendimde kayboluyorum, gözlerim kapaklarını, ellerim birbirini, dilim damağımı bulamıyor inan.

Ben seni çok özlüyorum. Yağmuruydu yüreğimin ılık sesin. Kurumaya başladı tüm çimlerim. Zaten gittiğinde soldu tüm çiçeklerim, güllerin dikenleri batıyor yüreğime inan...

Ben seni çok özlüyorum. Canım takılmıs valizinin vidasına, sıyrılmış tenimden, dikenli tel gibi kazıya kazıya varlığımı, koparmış, etimi kemiğimi çok acıyor inan.

Ben seni çok özlüyorum. Aynalar kırılmış, yüzüm kaybolmuş, tüm insanlar gitmiş bir başıma kalmışım gibi, bakacak kendi yüzümü de başkalarını da bulamıyorum inan..

Ben seni çok özlüyorum. Dualara saklanmışsın, gözyaşlarıma sıkışmış, ruhumda yer tutmuşsun. Nefesimle girmiş, canımla çıkacaksın. Seninle oldum, seninle ölürüm inan.

Ben seni çok özlüyorum. Zamanın tül kanatlarıyla gittin, kaderin ışıltılı zincirleriyle döneceksin. Belki bu an, belki çok uzun zaman, ama biliyorum, hep benimsin buna sen de inan..

BU YAZILARI DA OKUYUN

4 yorum

  1. Ben seni çok özlüyorum, devam ediyor. Sanki hiç sonu gelmeyecek biliyor hasretin. Acıyı çektirenden medet umuyor, ne kadar derin ve ince. Yüreğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Biliyor, sonu özlerken beklerken gelecek kendinin ama özlem de bitmeyecek, özlenen de gelmeyecek. Gelen hasret giden belli ki ömür olacak. Teşekkürler.

    YanıtlaSil